CONTACT INFO

hello@feteandcompany.be

+32 494 18 40 90

OPENING HOURS

MONDAY - FRIDAY 11:00 - 18:30 SATURDAY - SUNDAY 11:00 - 17:00

FEATURED ON

featuredon.png
Bossy_Logo.jpg

FOLLOW US

  • Instagram - grijze cirkel
  • Facebook - grijze cirkel
  • Pinterest - grijze cirkel

©2016 by Fête & Company. All rights reserved.

Follow us

logo HD.png

By your side ...

PLANNING    -    COÖRDINATIE    -    STYLING

Het eerste feestje dat Shadé meer dan 10 jaar geleden organiseerde was onmiddellijk een succes.  Het was gezellig en iedereen had de leukste tijd. Vanaf dat moment wist ze dat ze het fantastisch vond om mensen op die manier bij elkaar te brengen en het idee om een eigen zaak te starten begon te broeien.

Doorheen de daaropvolgende jaren vergaarde Shadé zowel in de bedrijfswereld als daarbuiten ervaring als een precieze planner. En na het organiseren van haar eigen huwelijksfeest, certificeerde ze zich als event planner en begon ze haar eigen event planning agentschap, Fête & Company.  

Door haar Belgisch-Ivoriaanse origine en getrouwd te zijn met een man met Marokkaanse roots, ontdekte ze dat er nog andere mensen dezelfde uitdagingen hadden bij het organiseren van hun feesten. Zeker als het aankomt op het mixen van verschillende culturele en traditionele elementen.

En bedacht ze zicht dat aangezien we in een multiculturele wereld leven, waar mensen van verschillende achtergronden niet alleen met elkaar trouwen maar ook met elkaar samenwerken, de evenementen sector ook mee moet evolueren.

 

Het frisse en unieke perspectief van Fête & Company is een meerwaarde voor de sector en onze klanten. Met onze kennis en ervaringen, zijn we ervan overtuigd dat het integreren van die diversiteit onmisbaar is om mensen zich thuis te doen voelen.

- ABOUT SHADÉ -

- ABOUT FATIMA ZOHRA - 

Fatima Zohra en Shadé kennen elkaar al jaren en hebben met succes aan veel verschillende projecten samengewerkt, dus als het erop aankwam om het team en de diensten van Fête & Company uit te breiden, hoefden ze niet lang na te denken over de samenwerking.

Liefde is universeel en ook Fatima Zohra's liefde voor reizen en evenementen. Tijdens haar uitgebreide reizen in de afgelopen 12 jaar heeft ze een voorliefde ontdekt voor culturen en tradities. En daarnaast is ze ook erg gepassioneerd in het organiseren en coördineren van evenementen. Niets fantastischer dan de combinatie van reizen en events!

Voornamelijk corporate events zijn haar sterke punt. Teambuildings, offsite incentives, familiedagen, seminars, noem maar op, zij heeft het georganiseerd. Maar naast die expertise brengt ze nog veel meer aan tafel.


Ze vindt het leuk om persoonlijke, elegante, en leuke events op poten te zetten, met oog voor elk detail. Klanten begeleiden vanaf het eerste contactmoment tot de follow-up na het event vind ze geweldig!

Bij Fete & Company omarmen we elk project als een lege pagina die nog moet worden geschreven. Samen vertellen we een verhaal waarin Fête & Company de leiding neemt in het creëren van een lifetime event met authenticiteit, creativiteit en precisie.

NEEM VANDAAG NOG CONTACT MET ONS OP!

Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking, info over onze prijzen en diensten, etc.