logo HD.png

By your side ...

PLANNING    -    COÖRDINATIE    -    STYLING

Het eerste feestje dat Shadé meer dan 10 jaar geleden organiseerde was onmiddellijk een succes.  Het was gezellig en iedereen had de leukste tijd. Vanaf dat moment wist ze dat ze het fantastisch vond om mensen op die manier bij elkaar te brengen en het idee om een eigen zaak te starten begon te broeien.

Doorheen de daaropvolgende jaren vergaarde Shadé zowel in de bedrijfswereld als daarbuiten ervaring als een precieze planner. En na het organiseren van haar eigen huwelijksfeest, certificeerde ze zich als event planner en begon ze haar eigen event planning agentschap, Fête & Company.  

Door haar Belgisch-Ivoriaanse origine en getrouwd te zijn met een man met Marokkaanse roots, ontdekte ze dat er nog andere mensen dezelfde uitdagingen hadden bij het organiseren van hun feesten. Zeker als het aankomt op het mixen van verschillende culturele en traditionele elementen.

En bedacht ze zicht dat aangezien we in een multiculturele wereld leven, waar mensen van verschillende achtergronden niet alleen met elkaar trouwen maar ook met elkaar samenwerken, de evenementen sector ook mee moet evolueren.

 

Het frisse en unieke perspectief van Fête & Company is een meerwaarde voor de sector en onze klanten. Met onze kennis en ervaringen, zijn we ervan overtuigd dat het integreren van die diversiteit onmisbaar is om mensen zich thuis te doen voelen.

8_effected.jpg

- ABOUT SHADÉ -

NEEM VANDAAG NOG CONTACT MET ONS OP!

Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking, info over onze prijzen en diensten, etc.